салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Желейний торт без випічки Малиновий рай

30 червня 2015


Приготувати цей желейний тортик, якщо його так можна назвати, я вирішила, роблячи заготовки компоту з малини на зиму. Зараз у нас сезон моєї улюбленої ягідки - малинки - ось я і мудрий з нею все, що можна.

Кількість порцій: НЕ визначено
Час приготування:  3 ч.
Калорійність: Низькокалорійний
Калорій в одній порції: 160 ккал / 100 г


Щоб приготувати желейний торт з малиною, вам знадобиться:
  • Малина - 400-500 г
  • Кисляк - 200 г
  • Сметана - 200 г
  • Шоколад (темний) - 100 г
  • Цукор - 150-200 г
  • Желе - 20 г

Як приготувати желейний торт з малиною.

  1. 1. Спочатку поставити желе набухати (води взяти поменше, ніж зазначено).
    2. Малину перебрати, добре промити, дати стекти водичці.


  2. 3. Добре збити блендером (міксером) кисле зі сметаною і цукром. Додати желе, яке попередньо на водяній бані довести до повного розчинення.


  3. 4. Акуратно порціями залити молочною сумішшю малину. Виливши всю суміш, перемішати її з малиною.


  4. 5. Перелити у форму і прибрати в холодильник для застигання.


    6. Після того, як желейний тортик добре застигне, перекласти його акуратно на блюдо (у мене вийшло, на жаль, не зовсім так як я хотіла). Посипати тієї ж малиною або як вам завгодно. Готово.

  5. 7. Желейний торт можна їсти так само, як і звичайний, порізавши шматочками.

  6. 8. А ще смачніше полити його шоколадом, який розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані. Смачно і корисно.

  7. Примітки до рецептом:

  8. Додам, що кисле можна замінити і іншим молочно-кислим продуктом або приготувати просто на сметані, якщо сметана рідка, наприклад.

  9. Смачного!

Ніжний і повітряний полуничний десерт
Літній крем-суп з яблуком