На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Желе з йогурту з фруктами

21 липня 2012


Дуже простий рецепт, під силу навіть початківцю кулінарові. Запропонований склад фруктів не є обов'язковим. Його можна міняти і підбирати на свій смак. Спробуйте додавати яблука, груші, виноград, загалом, все, що знайдете в своєму холодильнику або придбаєте в магазині. Головне, дотримати пропорції між кількістю фруктів і йогуртом, все інше повністю в ваших руках.
Салат виходить легким, якщо використовувати знежирений йогурт, навіть дієтичним. А головне, він по дитячому смачний.

Щоб приготувати желе з йогурту з фруктами, вам знадобляться:

квітка каркаде - 5-6 шт.
мед - 1 ст. л.
желатин - 7 г
диня невелика - 1/4 частина
нектарин або персик - 3 шт.
йогурт - 250 г

Як приготувати салат з йогурту з фруктами:

1. Желатин замочити в 10 мл теплої води.
2. Каркаде заварити в 250 мл крутого окропу, додати мед і залишити настоюватися на 10 хвилин. Процідити.
3. Додати желатин до настою каркаде, поставити на повільний вогонь і довести до кипіння, постійно помішуючи. Остудити і прибрати в холодильник до повного застигання. Застигле желе нарізати кубиками.
4. Диню і персики нарізати невеликими шматочками, з'єднати з желе, перемішати.
5. Розкласти салат по порціях і залити зверху йогуртом.

Подавати в Морожениця охолодженим. Прикрасити листком м'яти або скибочкою будь-якого фрукта. Приємного вам апетиту.

Начос під сирно-м'ясним соусом
Грибний пудинг з шинкою
© 2015-2022  mycooking.pp.ua