салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Смажені кабачки

11 червня 2012


Смажені кабачки
 - Одне з найсмачніших страв, які взагалі можна приготувати з кабачків. Вони виходять незвичайно ніжними і, в той же час, з рум'яною скоринкою.

Щоб приготувати смажені кабачки, знадобляться такі інгредієнти:
- 1 кг кабачків
- 2 яйця
- 200 г соняшникової олії
- 50 г борошна
- сіль за смаком

Смажені кабачки готуються наступним чином:
1. Кабачки вимити, очистити від шкірки, нарізати кружальцями завтовшки в 1-1,5 см, викласти їх в миску, посолити і перемішати.
2. Збити яйця в невеликій мисочці.
3. Розігріти на сковороді рослинне масло і викласти на неї гуртки кабачків, попередньо вмочивши їх у збиті яйця і обвалявши з двох сторін у борошні.
4. Смажити на помірному вогні до появи рум'яної скоринки з обох сторін.

Перед подачею на стіл посипати кабачки дрібно нарізаною зеленню і полити сметаною. Для тих, хто любить погостріше, можна на кожен гурток покласти трохи дрібно нарізаного часнику.

Смачного!

Корисні властивості помідорів
Печені кабачки