салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Смажена баранина зі спеціями

15 серпня 2015


Іноді дуже хочеться побалувати себе і сім'ю смаженим м'ясом. Я дуже люблю смажену баранину зі спеціями і часником. М'ясо виходить ароматним і ніжним.
Для цієї страви візьмемо філе молодого баранчика. М'ясо ніжне, з невеликою кількістю жиру, для смаження цього м'яса не потрібно багато рослинної олії. А це дуже важливо.

Кількість порцій: НЕ визначено
Час приготування:  1 ч. 40 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 185 ккал / 100 г


Щоб приготувати смажену баранину зі спеціями, вам знадобиться:

  • м'ясо баранини (м'якоть) - 1,5 кг
  • цибуля ріпчаста - 600 г
  • часник - 8 зубчиків
  • масло рослинне - 30 мл
  • петрушка - 1 пучок
  • сіль за смаком
  • лист лавровий - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • перець духмяний горошком - за смаком

Як приготувати смажену баранину зі спеціями.

  1. Готуємо м'ясо. Нарізаємо його на порційні шматки.

  2. Готуємо всі інгредієнти. М'ясо, петрушку, цибулю, часник, спеції.

  3. Нарізаємо петрушку і часник.

  4. Нарізаємо цибулю.

  5. Розігріваємо сковороду, наливаємо 30 мл олії і засипаємо цибулю. Обсмажуємо його до прозорості.

  6. У цибулю закладаємо баранину.

  7. На сильному вогні обсмажуємо м'ясо до утворення скоринки, постійно помішуючи.

  8. У обсмажену баранину засипаємо часник і зелень.

  9. Перемішуємо, солимо і додаємо спеції.

  10. Смажимо баранину до готовності. Потім накриваємо сковороду кришкою на 10-15 хвилин, щоб всі аромати об'єдналися.

  11. Подаємо баранину з картопляним пюре.

  12. М'ясо ароматне, ніжне, а соус дуже смачний.

  13. Смачного!

Торт Шарон
Овочі з курячою грудкою, бринзою і яйцем, запечені в горщиках