салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Зелений бутерброд

1 вересня 2014


В ідеалі такі бутерброди готуються зі свіжого білого багета (батона) з маслом до сніданку. Але для прихильників більш правильного харчування, таких як мій чоловік, я замінила багет на чорний бородинський хліб, а масло - на легкий (20%) вершковий плавлений сир. Отже, ріжемо тонко хліб, дрібно рубаємо зелень - у мене петрушка, пір'їнка лука і трохи кропу, кладемо рівним шаром на тарілочці, мажемо шматочок хліба сиром і мачає бутерброд в зелень (можна трохи притиснути, щоб побільше зелені налипнуло). І все, полуденок для чоловіка готовий. З маслом, до речі, теж робила, можна на зелень покласти шматочок вареного мяска або ковбаски (хто що любить, то і є, як кажуть).

Такі бутерброди і з супом непогано подавати. Ось недавно зелень в щи не додавала, а подала маленькі зелені бутербродики! Навіть свекрухи сподобалося, а вона зазвичай все критикує.

Смачного!