На головну |
На гарнір до лосося добре подати овочі - зелений горошок, брюссельську капусту, кольрабі, морквину в молочному соусі, баклажани, кабачки, помідори і огірки. Або просто картопля - смажений, відварений або пюре. А макарони - не найкращий гарнір до риби. Смажена картопля з баклажанами - Смачна страва для обіду, вечері, та й сніданку теж. І, водночас, прекрасний гарнір до рибних страв. Картопля, смажена з білими грибами та цибулею - Дуже просте і дуже смачна страва. До лосося - в самий раз. А ось такий гарнір - картопля, смажена з медом - Незвичайний. Ну і що? Дуже смачна страва.
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 335 ккал
Щоб приготувати лосося, запеченого з розмарином і ягодами ялівцю, вам знадобиться:
Як приготувати лосося, запеченого з розмарином і ягодами ялівцю.
1. Накрийте деко пергаментним папером, злегка змастіть покриття оливковою олією. Покладіть на папір кілька маленьких шматочків вершкового масла, посипте прямо по листу сіль і перець, роздавлені ягоди ялівцю, лимонну цедру, листя розмарину. Поверх посипання покладіть філе лосося. Його теж посоліть, поперчіть, посипте ялівцевими ягодами і розмарином, збризніть лимонним соком і оливковою олією. І покладіть поверху ще кілька шматочків вершкового масла.
2. Випікайте рибу 20 хв. при 180 ° С.
Смачного!