На головну |
Запечена картопля з ароматом базиліка, Хрусткий і запашний, сподобається всім. Його дуже просто приготувати, а подавати можна і як самостійне блюдо, і як гарнір.
Щоб приготувати запечена картопля з ароматом базиліка, знадобляться такі інгредієнти:
- 1 кг молодої картоплі
- 1 пучок базиліка
- 2-3 ст.л. рослинного масла
- 100 г бекону
- Сіль, перець чорний мелений - за смаком
Запечена картопля з ароматом базиліка готується так:
1. Базилік разом з рослинним маслом подрібніть в блендері.
2. Почистіть картоплю, наріжте її невеликими шматочками, змішайте з базиліком і маслом, посоліть і поперчіть за смаком.
3. Дрібно наріжте бекон, додайте до картоплі і добре перемішайте.
4. Викладіть картоплю з беконом і базиліком на деко і запікайте в духовці, попередньо розігрітій до 180 ° С, близько 30 хв.
Смачного!