На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Запечена гарбуз з апельсином

6 листопада 2014


Крім супів, салатів, випічки і різноманітною консервації, з круглобоких королеви городів можна приготувати чимало чудових десертики, поласувати якими захочуть дітлахи і дорослі. Наприклад, сьогодні ми з вами дізнаємося, як порадувати близьких чудовою запеченої гарбузом з апельсином!

Кількість порцій: 2
Час приготування:  50 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 210 ккал


Щоб приготувати запечену гарбуз з апельсином, вам знадобиться:

  • гарбуз - 300 г
  • яблука - 2 шт.
  • апельсин - 1 шт.
  • мед - за смаком
  • кориця - до смаку
  • масло вершкове - для змащування форми

Як приготувати запечену гарбуз з апельсином.

  1. 1. Гарбуз вимити, почистити, нарізати кубиками.
    2. Яблука і апельсин вимити й нарізати часточками.
    3. Вогнетривку форму змастити маслом.
    4. Гарбуз і яблука викласти у форму, посипати корицею і змастити медом, зверху викласти часточки апельсина.
    5. Накрити форму фольгою і поставити в духову шафу на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

  2. Смачного!

Відбивні зі свинини з картоплею у фользі
Вертута з листкового тіста з сиром та ягодами
© 2015-2022  mycooking.pp.ua