На головну |
Крім супів, салатів, випічки і різноманітною консервації, з круглобоких королеви городів можна приготувати чимало чудових десертики, поласувати якими захочуть дітлахи і дорослі. Наприклад, сьогодні ми з вами дізнаємося, як порадувати близьких чудовою запеченої гарбузом з апельсином!
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 210 ккал
Щоб приготувати запечену гарбуз з апельсином, вам знадобиться:
Як приготувати запечену гарбуз з апельсином.
1. Гарбуз вимити, почистити, нарізати кубиками.
2. Яблука і апельсин вимити й нарізати часточками.
3. Вогнетривку форму змастити маслом.
4. Гарбуз і яблука викласти у форму, посипати корицею і змастити медом, зверху викласти часточки апельсина.
5. Накрити форму фольгою і поставити в духову шафу на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!