На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Закуска-бутерброд з сиром і грушами

8 квітня 2014


Хто про що, а я про користь. Вік чи що такий? Або дуже хочеться наїстися смачненького, не дивлячись на калорії? Та ще й похвалити себе - корисно-то як!

ЯК корисно: нарівні з гречкою і печінкою груша позбавляє від залізодефіциту; йод в груші є, хоч і не багато; і багато-багато вітаміну С.

Так що, якщо проблеми зі щитовидкою або часті застуди - швидко робимо бутерброд з грушами, не чекаючи свята.

Кількість порцій: 12
Час приготування:  25 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 140 ккал


Для того, щоб приготувати закуску бутерброд з сиром і грушами вам знадобиться:
  • груші - 4-5 шт.
  • багет французька - 1 шт.
  • сир горгонзола - 125 г
  • сир вершковий - 125 г
  • горіхи кедрові - жменя
  • розмарин - листя
  • мед -3 ст.л.

Як приготувати закуску - бутерброд з сиром і грушами:

  1. 1. Наріжте багет овальними скибочками. Підсмажте тости на сковорідці або в тостері.
  2. 2. Намажте кожен шматочок горгонзола і вершковим сиром. Горгонзола - то найвідоміший італійський сир з блакитною цвіллю. Буває гірська і солодка. У гірській більш гострий смак і аромат сильніше. Ну, якщо ні, потріть будь-який твердий сир. Намажте зверху вершковим.
  3. 3. Груші наріжте на часточки, підрум'яньте на грилі, викладіть на сир. Зверху посипте підсмаженими кедровими горішками і полийте медом. Ледь ледь.
  4. Смачного!
Яйця, запечені зі шпинатом і сиром
Скумбрія-гриль
© 2015-2022  mycooking.pp.ua