Хто про що, а я про користь. Вік чи що такий? Або дуже хочеться наїстися смачненького, не дивлячись на калорії? Та ще й похвалити себе - корисно-то як!
ЯК корисно: нарівні з гречкою і печінкою груша позбавляє від залізодефіциту; йод в груші є, хоч і не багато; і багато-багато вітаміну С.
Так що, якщо проблеми зі щитовидкою або часті застуди - швидко робимо бутерброд з грушами, не чекаючи свята.
Кількість порцій: 12
Час приготування: 25 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 140 ккал
Для того, щоб приготувати закуску бутерброд з сиром і грушами вам знадобиться:
- груші - 4-5 шт.
- багет французька - 1 шт.
- сир горгонзола - 125 г
- сир вершковий - 125 г
- горіхи кедрові - жменя
- розмарин - листя
- мед -3 ст.л.
Як приготувати закуску - бутерброд з сиром і грушами:
- 1. Наріжте багет овальними скибочками. Підсмажте тости на сковорідці або в тостері.
- 2. Намажте кожен шматочок горгонзола і вершковим сиром. Горгонзола - то найвідоміший італійський сир з блакитною цвіллю. Буває гірська і солодка. У гірській більш гострий смак і аромат сильніше. Ну, якщо ні, потріть будь-який твердий сир. Намажте зверху вершковим.
- 3. Груші наріжте на часточки, підрум'яньте на грилі, викладіть на сир. Зверху посипте підсмаженими кедровими горішками і полийте медом. Ледь ледь.
- Смачного!