На головну |
Ось мій улюблений, цілком святковий сендвіч.
Кількість порцій: 1
Час приготування: 25 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 175 ккал / 100 г
Щоб приготувати сендвіч Бенедикт з крабовим тортиком:
Як приготувати сендвіч Бенедикт з крабовим тортиком.
1. Розгорніть крабову паличку так, щоб вийшла сторінка. Варений рис з'єднайте з майонезом. Яйця натріть на тертці. Огірок і сьомгу дрібно поріжте. Змішайте все це і потроху намазуйте на кожну крабову паличку. Зверху на п'ятому теж намажте. Тортик покладіть в холодильник години на два, щоб просочився. Він і сам по собі виходить гарний да смачний і на сендвічі гарний.
2. Хліб (можна шматок булочки, навіть оладки) потрібно підсушити в тостері або обсмажити на олії. Або заздалегідь, або вже обсмаженою виріжте хліб за розміром форми, маффіни, наприклад. Форму змастіть рослинною олією. Хліб на дно, на нього білок. Випікайте 5 хв у духовці, нагрітій до 200 °. Зверху викладіть обрізаний за розміром форми крабовий тортик. Посипте кожен сіль сіллю і перцем за смаком. Мені вистачає солоної сьомги.
3. Подавайте сендвіч з голландським або будь-яким іншим соусом, який вам подобається.
Смачного!