На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Яєчня бенедикт в крабовому сендвічі

20 червня 2015


Ось мій улюблений, цілком святковий сендвіч.

Кількість порцій: 1
Час приготування:  25 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 175 ккал / 100 г


Щоб приготувати сендвіч Бенедикт з крабовим тортиком:

  • для крабового тортика:
  • палички крабові (довгі) - 5 шт.
  • яйця варені - 1 шт.
  • сьомга копчена - 50 г
  • рис відварний - 100 г
  • огірки солоні - 1 шт.
  • майонез - 100 г
  • для сендвіча:
  • білок - 1 шт.
  • хліб - 1 кус.
  • сіль - щіпка
  • перець - щіпка
  • соус голландський - 2 ст.л.
  • шматок крабового тортика

Як приготувати сендвіч Бенедикт з крабовим тортиком.

  1. 1. Розгорніть крабову паличку так, щоб вийшла сторінка. Варений рис з'єднайте з майонезом. Яйця натріть на тертці. Огірок і сьомгу дрібно поріжте. Змішайте все це і потроху намазуйте на кожну крабову паличку. Зверху на п'ятому теж намажте. Тортик покладіть в холодильник години на два, щоб просочився. Він і сам по собі виходить гарний да смачний і на сендвічі гарний.
    2. Хліб (можна шматок булочки, навіть оладки) потрібно підсушити в тостері або обсмажити на олії. Або заздалегідь, або вже обсмаженою виріжте хліб за розміром форми, маффіни, наприклад. Форму змастіть рослинною олією. Хліб на дно, на нього білок. Випікайте 5 хв у духовці, нагрітій до 200 °. Зверху викладіть обрізаний за розміром форми крабовий тортик. Посипте кожен сіль сіллю і перцем за смаком. Мені вистачає солоної сьомги.
    3. Подавайте сендвіч з голландським або будь-яким іншим соусом, який вам подобається.

  2. Смачного!

Західний омлет
Яйця по-гусарський
© 2015-2022  mycooking.pp.ua