салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Ягідний мус Найніжніший

1 вересня 2014


Кількість порцій: 4
Час приготування:  15 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 195 ккал


Щоб приготувати ягідний мус Найніжніший, вам знадобиться:

  • полуниця - 250 г
  • цукор - 1 ст. (можна менше)
  • білок 1го яйця

Як приготувати ягідний мус Найніжніший.

  1.  Ягоди моєму, даємо воді стекти. Злегка розминаємо, додаємо цукор і яєчний білок і збиваємо блендером в пишну піну.

  2. Все!

  3. Можна їсти відразу, а можна прибрати в холодильник, і тоді мус стане більш щільним.

  4. Колись у дитинстві такий мус робила мені моя бабуся. Збивала вона його вручну, віночком. Зараз це можна робити блендером.

  5. Для мусу підходять будь-які ягоди - полуниця, суниця, смородина, малина.

  6. Ще можна додати 2-3 краплі лимонного соку для стійкості білків. Я такий мус пробувала робити з різними ягодами. Цікаво, що зі смородиною він виходить більш повітряним, напевно тому, що ягода більш кисла, і дітям він більше подобається. Ще ми пробували цей мус ставити в морозильну камеру на 2:00. Мус застигає і нагадує морозиво.

  7. Смачного!