салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Юшка в мультиварці

30 серпня 2014


У мультиварці можна варити все, що завгодно, і навіть більше - можна готувати запіканки, пироги, каші, і все виходить виключно смачно, як я в цьому неодноразово переконалася. Сьогодні я буду в ній варити юшку з рибного збору. Так називається кілька видів риби в одній страві. Візьмемо одну рибку морську, а другу річкову, щоб смак вийшов більш насиченим. Для юшки беруть будь-яку частину риби, хоч хвіст, хоч голову, краще варити юшку з кістками, потім вийняти відварену рибу і видалити кістки, готове філе просто нарізати на шматочки і повернути в суп. Відвар на рибі з кістками виходить наваристий, як і у випадку з м'ясом. Можна зварити юшку і на консервах, як в швидкої вусі Коли часу мало.А хто бажає більш вишукану страву - спробуйте суп з раками і севрюгою. Ми будемо використовувати для варіння мультиварку Поларіс, потужністю 700 Вт

Кількість порцій: 6
Час приготування:  1 ч.
Калорійність: Низькокалорійний
Калорій в одній порції: 185 ккал


Щоб приготувати юшку в мультиварці, вам знадобиться:

  • риба - 700 г
  • цибулю -1 шт.
  • селера, корінь - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • картопля - 6 шт.
  • лист лавровий - 1 шт.
  • сіль, перець горошком - за смаком
  • зелень свіжа

Як приготувати юшку в мультиварці.

  1. 1. Рибу очистити від луски і випатрати. Дрібну рибу можна залишити цілком, а велику нарізати на шматки. Промити і помістити в чашу мультиварки.
    2. Овочі помити і подрібнити. Засипати в мультиварку.
    3. Залити рибу з овочами водою до відмітки максимум.
    4. Встановити режим Варка на пару, щоб вода швидше закипіла. Це особливо стосується мультіварок з низькою потужністю.
    5. Після того як вода закипіла, переключити режим Суп на 45 хвилин.
    6. У середині програми, тобто через 20 хвилин, відкрити кришку і вийняти дрібну рибу, щоб вона не розварилася.
    7. Ще через 10 хвилин кинути в юшку лавровий лист, сіль і перець. Зелень подрібнити і також додати в суп. Закрити кришку і продовжити варіння до закінчення програми.
    8. Після закінчення програми юшку можна подавати до столу. У тарілки розкласти дрібну відварену рибу, очищену від кісток. Потім залити юшкою з овочами і зеленню. Лавровий лист в готовій вусі не залишати. Подавати юшку гарячою з скибочкою свіжого хліба. Скористайтеся рецептом житнього хліба для хлібопічки, Він відмінно підійде до вусі.

  2. Смачного!

Салат овочевий Літній
Салат з малини з креветками та авокадо