На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Юшка з сьомги

10 жовтня 2014


Юшка з річкової або морської риби - це смачний і ситний обід для всіх. Юшку з річкової риби можна готувати з одного виду риби або з декількох. Суп з морської рибки можна доповнити річковою рибою або морепродуктами, типу креветок, мідій і іншого, що вам до душі. Найцікавіший процес і результат, відповідно, виходить, якщо готувати юшку на природі, на багатті, прямо на місці риболовлі. Якщо готувати юшку з морської риби, то краще вибирати рибу охолоджену, а не заморожену. Це ж стосується і морепродуктів. Спробуйте, смак істотно відрізняється! Ну а вуха в казанку на природі - Це просто мрія! Але це відноситься, природно, до річкового варіанту. Для морської риби можна вибрати оточення не гірше. На півночі, в Скандинавії, напевно, варять юшку на природі, біля моря. Наприклад, ось такий фінський традиційний суп - Лохікейтто або вершковий суп з лосося. Ми ж сьогодні будемо готувати суп з сьомги, в принципі, суп нітрохи не гірше фінського варіанту. А зовсім без риби виходить такий смачний і оригінальний суп з морепродуктів, як томатний суп з креветками.

Кількість порцій: 8
Час приготування:  45 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 190 ккал


Щоб приготувати юшку з сьомги, вам знадобиться:

  • сьомга - 500 г
  • картопля - 8 шт.
  • цибуля - 3 шт.
  • морква - 3 шт.
  • зелень свіжа
  • сіль, перець горошком, лавровий лист - за смаком

Як приготувати юшку з сьомги.

  1. 1. Сьомгу промити і нарізати великими шматками. Це не обов'язково має бути філе, можуть бути і шматки з кістками або суповий набір з сьомги.
    2. Картопля, морква і цибуля очистити.
    3. Воду в каструлі (близько 2 літрів) закип'ятити. Картоплю нарізати кубиком або соломкою і опустити в киплячу воду.
    4. Морквину нарізати кубиком або гуртками. 2 цибулини нарізати кільцями, одну залишити цілком.
    5. Додати в суп моркву і цибулю. Проварити близько 15 хвилин, майже до готовності овочів.
    6. Додати рибу шматками в суп. Далі додати подрібнену зелень петрушки і кропу, сіль, перець і лавровий лист. Варити суп після закипання на повільному вогні близько 10 хвилин. Свіжу зелень можна покласти і пізніше, прямо в тарілку.
    7. Викласти шматки риби на тарілки і залити їх юшкою. Подавати зі свіжим хлібом. Простий дріжджовий хліб можна з легкістю приготувати в домашніх умовах в духовці.

  2. Смачного!

Курячі відбивні з сиром і перцем болгарським
Сорбе з папайї
© 2015-2022  mycooking.pp.ua