На головну |
Вирішила поділитися з вами рецептом чудових гарбузових цукатів з шоколадом. Хочу сказати, що ласощі виходить таким смачним, що з'їдається просто в один момент! А смаку гарбуза навіть не помітно!
Кількість порцій: НЕ визначено
Час приготування: 2 ч.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 230 ккал / 100 г
Щоб приготувати гарбузові цукати з шоколадом, вам знадобиться:
Як приготувати гарбузові цукати з шоколадом.
1. Апельсин і гарбуз почистити, нарізати кубиками, перекласти в каструльку і засипати цукром. Відставити майбутні цукати на деякий час в сторонку, почекати, поки виділиться сік.
2. Покласти в каструльку паличку кориці.
3. Поставити каструлю на плиту (маленький вогонь), довести масу до кипіння і відразу ж вимкнути вогонь. Залишити цукати до повного охолодження. Потім повторити ті ж дії ще 6 разів. За цей час кубики гарбуза повинні стати прозорими.
4. Після того, як цукати повністю охолонуть, слід викласти їх на сито, щоб стік сироп.
5. Обваляти цукати в цукровому піску, перекласти на пергамент і сушити в духовці або сушарці при температурі 40 градусів.
6. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані. Вмочити цукати в розтоплений шоколад, дочекатися застигання, перекласти на тарілочку і їсти.
За бажанням, такі цукати можна приготувати і без шоколаду. Також, якщо ви не любите корицю, її можна не додавати.
Пригощайтеся!