На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Гарбузові цукати з шоколадом

6 листопада 2014


Вирішила поділитися з вами рецептом чудових гарбузових цукатів з шоколадом. Хочу сказати, що ласощі виходить таким смачним, що з'їдається просто в один момент! А смаку гарбуза навіть не помітно!

Кількість порцій: НЕ визначено
Час приготування:  2 ч.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 230 ккал / 100 г


Щоб приготувати гарбузові цукати з шоколадом, вам знадобиться:

  • гарбуз - 300 г
  • апельсин - 1 шт.
  • цукор - 300 г + для обмакувания цукатів перед сушінням
  • кориця - 1 паличка
  • шоколад - 1 плитка

Як приготувати гарбузові цукати з шоколадом.

  1. 1. Апельсин і гарбуз почистити, нарізати кубиками, перекласти в каструльку і засипати цукром. Відставити майбутні цукати на деякий час в сторонку, почекати, поки виділиться сік.
    2. Покласти в каструльку паличку кориці.
    3. Поставити каструлю на плиту (маленький вогонь), довести масу до кипіння і відразу ж вимкнути вогонь. Залишити цукати до повного охолодження. Потім повторити ті ж дії ще 6 разів. За цей час кубики гарбуза повинні стати прозорими.
    4. Після того, як цукати повністю охолонуть, слід викласти їх на сито, щоб стік сироп.
    5. Обваляти цукати в цукровому піску, перекласти на пергамент і сушити в духовці або сушарці при температурі 40 градусів.
    6. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані. Вмочити цукати в розтоплений шоколад, дочекатися застигання, перекласти на тарілочку і їсти.

  2. За бажанням, такі цукати можна приготувати і без шоколаду. Також, якщо ви не любите корицю, її можна не додавати.

  3. Пригощайтеся!

Курячі відбивні з помідорами, яйцем і сиром
Макарони по-італійськи з часником і перцем чилі
© 2015-2022  mycooking.pp.ua