На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Тушкована квашена капуста з реберцями

27 жовтня 2013


У моїй родині реберця завжди готуються з якими-небудь доповненнями. Часто експериментую з соусами до них, щоразу пробую який-небудь цікавий маринад, смажу їх, запікаю, і чого я тільки з них ні готувала! Але ось, наткнувшись в інтернеті на рецепт тушкованої квашеної капусти з реберцями, я дуже сильно зацікавилася цим рецептом.

Мені взагалі подобаються страви з квашеною капустою, а в цьому рецепті реберця під квашеною капустою запікаються в духовій шафі. Ось і зважилася приготувати цей рецепт і не пошкодувала.

Тушкована квашена капуста з реберцями вийшли дуже соковиті, з ніжним ароматом капусти, капуста ніжна і добре протушенние. На гарнір до цього блюда я приготувала картопля з каррі, поєднання вийшло відмінне, вся сім'я залишилася задоволена.

Щоб приготувати тушковану квашену капусту з реберцями, вам потрібно:

реберця свинячі - 500 г
капуста квашена - 1 кг
помідор свіжий - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 2 шт.
часник часточки - 2 шт.
сіль за смаком
вода - близько 1,5 ст.
перець чорний мелений - за смаком
масло рослинне - для смаження

Як приготувати тушковану квашену капусту з реберцями:

1. Розігріти духову шафу заздалегідь до температури 210 градусів. Цибулю почистити, помити і дрібно нашаткувати.
2. Свинячі реберця вимити добре і обсушити паперовим рушником.
3. Включити плиту і поставити на неї сковороду, влити рослинне масло і розігріти його, акуратно на сковороду викласти реберця і обсмажити з усіх боків.
4. У сковороду з реберцями додати нашатковану цибулю і обсмажити 3-4 хвилини.
5. Тим часом почистити часник, помити, розчавити його за допомогою ножа на дошці і нашаткувати. Помідор помити, нарізати шматочками. У сковороду з реберцями додати часник і помідор, обсмажити протягом 2 хвилин.
6. Взяти глибоку форму для запікання і скласти в неї обсмажені реберця з цибулею.
7. Залити реберця гарячою водою, щоб вода покрила їх.
8. Поверх реберець у формі викласти квашену капусту і розрівняти.
9. Форму з нашим блюдом перенести в духову шафу і запікати до готовності близько 1-1,5 години.
10. Потім дістати з духовки форму з блюдом і спробувати на смак. Якщо вам солі і перцю достатньо, тоді можна подавати до столу. Якщо ж солі і перцю вам недостатньо, досоліть і поперчіть за своїм смаком.
11. Подавати, розклавши капусту тушковану з реберцями по тарілках, можна посипати нашаткованої зеленню, за бажанням, гарнір використовуйте на ваш смак.

Приємного вам апетиту і легкості в приготуванні!

Кабачкова ікра в хлібопічці
Відкриті пиріжки з малиною і ревенем
© 2015-2022  mycooking.pp.ua