На головну |
Не знаю, як хто, а я щовечора засинаю з думкою про те, що приготувати завтра на сніданок, потім на обід і чим порадувати рідних на вечерю. Ну, здавалося б, які проблеми? Тільки в моєму особистому записної кулінарній книзі пара сотень рецептів, але, як завжди, основна їх частина чекає кращих днів.
Хочеться ж, щоб завжди було і смачно, і швидко, і щоб всім догодити, а у випадку, коли є дітки, щоб ще і не шкідливо.
І ось з цими думками я і залишаюся на кухні. Так от, тушкована капуста з фаршем відповідає практично всім моїм вимогам. Крім того, моя дитина дуже любить тушковану капусту, а фарш ви завжди можете замінити чимось іншим, благо варіантів багато. Деякі овочі, щоб ви знали, в чому поступаються за складом корисних речовин і вітамінів капусті.
А що стосується фаршу, то це якраз і є тема для роздумів. Головне, щоб він був м'ясний, а що послужить основою, можливо, визначиться методом експерименту. Я готую, в основному, зі свинячим, але не тому, що так смачніше, а тому, що такий варіант подобається практично всім моїм домочадцям.
Отже, якщо ви прийшли додому і не знаєте, що готувати і за що хапатися, то ось вам моя порада: беріть капустку і фарш і готуйте просте, нехитре, смачне і досить корисне блюдо. Впевнена, що байдужих не знайдеться. Раджу вже зараз приступати, і до вечері вам буде, чим здивувати своїх рідних.
Щоб приготувати тушковану квашену капусту з фаршем, вам знадобиться:
квашена капуста - 400 г
фарш м'ясний -200 г
томатна паста -30 г
спеції
масло рослинне
Як приготувати тушковану квашену капусту з фаршем:
1. Квашену капусту промиваємо і відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
2. У розігрітій глибокій сковорідці тушкуємо капусту з додаванням невеликої кількості масла.
3. Далі додаємо фарш і продовжуємо тушкувати.
4. Хвилин за 5-10 до готовності кладемо томатну пасту і спеції за смаком.
Тушкована капуста з фаршем готова. Подавати до столу можна як самостійне блюдо. Воно досить поживна і не вимагає доповнень.
Смачного!