На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Тушкована капуста з куркою

16 листопада 2013


Капуста взагалі один з найкорисніших овочів. Один - бо овоч. Вітаміну С - море, клітковини - сила-силенна. Для бажаючих схуднути - скарб. А для бажаючих смачно поїсти?

Капуста всяка хороша. І варена в борщі, і квашена, і маринована, і тушкована. Трохи переінакшити стару приказку. «Хороша закуска - різна капустка. І подати не соромно, і з'їдять - не шкода ». А й справді, недорога вона, наша принадність. А якщо додати м'ясо, наприклад, куряче - отримаєте шедевр.

Для того. щоб приготувати тушковану капусту з куркою вам знадобиться:

капуста - 500 г
курка - 500 г
паста томатна - 2 ст. л. або помідор - 150 г
цибуля - 150 г
бульйон (можна зварити з кісток, використовувати кубик або «просто додай води») - 200 мл
олія соняшникова - 2 ст. л.
сіль, перець, трави сушені

Як приготувати тушковану капусту з куркою:

1. М'ясо без кісточок наріжте на шматочки і підсмажте її в соняшниковій олії, поки не побіліє з усіх боків. Приправте курку спеціями, додайте цибулю.
2. Покришите капусту. Разом з помідорами або томатною пастою покладіть її в курятину. Посоліть, влийте бульйон або воду. Перемішайте.
3. Гасіть під кришкою на середньому вогні до готовності.
Смачного!

Рулет з лаваша з яйцем
Закуска з лаваша з сьомгою
© 2015-2022  mycooking.pp.ua