На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Тірамісу з лікером Бейліс

17 вересня 2014


Лікер Бейліс - алкогольний напій, знаменитий у всьому світі. Бейліс складається з вершків і Ірланський віскі, разом вони і утворюють лікер. Лікер Бейліс може бути з додаванням різних смаків, наприклад м'ятний, готується він з натуральних інгредієнтів, без консервантів. Бейліс часто додають в деякі види десертів для надання особливого смаку.
Десерти люблять усі, варіантів і різновидів їх дуже багато. Спробуйте приготувати швидкий десерт з капучино, млинці з маскарпоне і малиною, А в жаркий спекотний день рекомендую приготувати манговий сорбет.
Ну, а в цьому рецепті я вам розповім, як приготувати смачно і дуже швидко тірамісу з лікером Бейліс.

Кількість порцій: 5
Час приготування:  1 ч. 30 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 505 ккал


Щоб приготувати тірамісу з лікером Бейліс, вам знадобиться:

  • кави еспресо - 250 мл
  • кави зі смаком лікеру - 80 мл
  • печиво савоярді - 6 шт.
  • яйця курячі - 2 шт.
  • цукор коричневий - 55 г
  • сир маскарпоне - 250 г
  • лікер Бейліс - 125 мл
  • шоколад чорний - для подачі

Як приготувати тірамісу з лікером Бейліс.

  1. 1. Зварити каву еспресо і кави зі смаком лікеру (із натуральної, а не розчинної кави). Обидва види кави потрібно остудити. Взяти миску і влити в неї еспресо і кави зі смаком лікеру, розмішати, додати лікер, перемішати ще раз.
    2. Печиво савоярді акуратно розрізати уздовж навпіл.
    3. Підготувати келихи для тірамісу. Печиво занурити в каві по одному і розкласти по 4 штуки на дно кожного келиха.
    4. Також потрібно приготувати крем. Розбити для цього яйця і розділити їх на жовтки і білки, в одну чашу скласти білки, а в іншу жовтки. До жовтків додати цукор і розтерти в пишну піну. До збитим жовтків додати сир маскарпоне і акуратно перемішати.
    5. У чашу з білками додати дрібку солі і збити білки в міцну піну, додати їх до жовтків з сиром і обережно перемішати. Отриманий крем розкласти по келихах. Келихи затягнути плівкою і поставити на 1:00 в холодильник.
    6. Шоколад перед тим, як натерти, потрібно добре охолодити в холодильнику, після чого натерти його на крупній тертці.
    7. Дістати келихи з тірамісу з холодильника, зверху посипати натертим шоколадом і подати до столу.

  2. Приємного вам апетиту!

Лобіо-салат з морквою
Зливи на зиму з начинкою з перцю
© 2015-2022  mycooking.pp.ua