салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки


Цей пиріг можна готувати з будь-якими ягодами, але мені більше сподобалося з чорною смородиною, оскільки ніжна солодка сирна начинка добре поєднувалася з кислуватими ягодами смородини. Готувати такий пиріг можна не тільки влітку, коли велика кількість різних ягід і фруктів, а й взимку - із замороженими ягодами також виходить відмінний пиріг.

Кількість порцій: 8
Час приготування:  1 ч. 10 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 345 ккал


Щоб приготувати тертий сирно-ягідний пиріг в мультиварці, вам знадобиться:

  • для тесту:
  • масло вершкове (маргарин) - 100 г
  • борошно пшеничне - 200 г
  • цукор - 3 ст.л.
  • розпушувач - 1 ч.л.
  • яйце (маленьке) - 1 шт.
  • для начинки:
  • сир - 250 г
  • яйце - 1-2 шт.
  • цукор - 3 ст.л.
  • смородина чорна (або інші ягоди) - 150-200 г

Як приготувати тертий сирно-ягідний пиріг в мультиварці.

  1. Модель обладнання:використовувалася мультиварка Viva MC-F101 з об'ємом чаші 5 літрів.

  2. 1. Вершкове масло кімнатної температури перетираємо з цукром, розпушувачем і борошном. Потім додаємо яйце і знову все перетворюємо в крихту.

  3. 2. У злегка змащену чашу мультиварки поміщалися дві широких смуги з пергаменту для того, щоб потім було легко дістати пиріг. Насипаємо 2/3 частини нашої крихти.

  4. 3. Зверху викладаємо начинку, для якої ми взобьём в блендері сир, яйця і цукор.

  5. 4. Далі висипаємо залишилася крихту, від якої залишимо лише ст. ложку для посипання.

  6. 5. Висипаємо ягоди.

  7. 6. Зверху посипаємо залишеної крихтою.

  8. 7. Випікаємо на режимі «Випічка» 45-50 хвилин.

  9. 8. Остудивши пиріг в чаші, за смуги пергаменту ми без втрат дістаємо наш пиріг. Викладаємо на тарілку.

  10. Смачного!