На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Теплий м'ясний салат

1 листопада 2014


Приготування цього новорічного салату не відніме у вас багато часу. В принципі, готувати страву можна і до будь-якого іншого святкового столу. До складу страви не входить ніяких складних або рідкісних продуктів - все просто, доступно і дуже смачно.

Щоб приготувати теплий м'ясний салат нам буде потрібно:
свинина - 250 г
картопля - 300 г
маринований імбир - 20 г
соєвий соус
рослинна олія
сіль
червоний перець
часник
зелень

Спосіб приготування теплого м'ясного салату:
1. Очистити картоплю, порізати дрібно соломкою або натерти на крупній тертці (краще - для корейських салатів). Віджати, прибравши зайвий крохмаль, покласти в глибоку сковороду або каструлю, залити окропом на 3-7 хвилин.
2. Тонкими смужками нарізати м'ясо і майже до готовності обсмажити. У самому кінці приготування додати імбир і трохи часнику.
3. У сковороду до м'яса додати картоплю, соєвий соус, все перемішати і довести до готовності.
4. Посолити, поперчити, викласти на блюдо, прикрасивши зеленню.

Смачного!

Курочка в лимонному маринаді з гарніром
Оригінальний салат в стаканчиках
© 2015-2022  mycooking.pp.ua