На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Суп з локшиною на курячому бульйоні

12 березня 2014


Суп з локшиною на курячому бульйоні
 - Один з найпопулярніших і улюблених видів супів. Але, виявляється, навіть його можна приготувати по-новому, якщо дещо додати до традиційних інгредієнтів. Вийде не просто ситно і смачно, як завжди, але і з новими смаковими відтінками.

Щоб приготувати суп з локшиною на курячому бульйоні, знадобляться такі інгредієнти:
- Курка середніх розмірів - 1 тушка
- Морква - 100 г
- Ріпчаста цибуля - 100 г
- Селера - 4 стебла
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - 3 шт. середнього розміру
- Помідори - 2 шт.
- Вермішель або плоска локшина - 300 г
- Сіль
- перець чорний мелений
- Свіжа зелень
- Рослинна олія - ??50 г

Суп з локшиною на курячому бульйоні готується наступним чином:
1. Курку обробити на порційні шматки, покласти їх в каструлю, залити водою і поставити на сильний вогонь. Довести до кипіння, постійно знімаючи піну, і варити на маленькому вогні, прикривши кришкою.
2. Цибулю і моркву почистити, цибулю нарізати невеликими кубиками, моркву натерти на крупній тертці, обсмажити всі разом в невеликій кількості рослинного масла і додати в каструлю, де вариться курка.
3. Селера і картоплю вимити, почистити, нарізати великими кубиками і додати в киплячий курячий бульйон.
4. Коли картопля буде майже готовий, додати в суп вермішель (локшину), нарізані помідори, посолити, поперчити і варити до готовності.
5. Перед подачею на стіл додати в кожну тарілку дрібно нарізані часник і зелень.

Смачного!

Голубці з кислою капустою і пшоном
Мексиканська сирна коржик
© 2015-2022  mycooking.pp.ua