На головну |
Розширюючи наше меню, я зіткнулася з таким овочем як кольрабі.
Безумовно, капуста кольрабі вже смачна в сирому вигляді. Однак, вона швидко приїдається. Тому сьогодні я пропоную вам приготувати чудовий, легкий і цілком «здоровий» суп-пюре. Якщо ви дотримуєтеся дієти - бекон можна замінити на відварну, а краще запечену курячу грудку.
Але я б цього не робила. Бекону там небагато, він злегка обсмажується у своєму жирі і дає чудову нотку супу.
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 293 ккал
Щоб приготувати суп-пюре з кольрабі з беконом, вам знадобиться:
Як приготувати суп-пюре з кольрабі з беконом.
Кольрабі чистимо. Ріжемо кубиками.
Опускаємо в киплячу підсолену воду. Накриваємо кришкою і варимо близько 4 хвилин.
Обсмажуємо дрібно-нарізаний бекон.
Капусту пюріруем блендером, додаючи трохи рідини, в якій вона варилася. Кількість рідини залежить від бажаної консистенції супу.
У пюре додамо жовтки, вершки і бекон, і ще раз взобьем блендером.
Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і проварюємо 1 хвилину. Проходимся занурювальним блендером, солимо і перчимо до смаку.
Сервіруємо і подаємо.
Смачного!