На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Суп-пюре з кольрабі з беконом

13 липня 2015


Розширюючи наше меню, я зіткнулася з таким овочем як кольрабі.
Безумовно, капуста кольрабі вже смачна в сирому вигляді. Однак, вона швидко приїдається. Тому сьогодні я пропоную вам приготувати чудовий, легкий і цілком «здоровий» суп-пюре. Якщо ви дотримуєтеся дієти - бекон можна замінити на відварну, а краще запечену курячу грудку.
Але я б цього не робила. Бекону там небагато, він злегка обсмажується у своєму жирі і дає чудову нотку супу.

Кількість порцій: 2
Час приготування:  15 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 293 ккал


Щоб приготувати суп-пюре з кольрабі з беконом, вам знадобиться:

  • 1 головка капусти кольрабі
  • 2 жовтки
  • 80 мл. 30% вершків
  • 30-40 гр. підкопченого бекону
  • сіль і мелений червоний перець

Як приготувати суп-пюре з кольрабі з беконом.

  1. Кольрабі чистимо. Ріжемо кубиками.

  2. Опускаємо в киплячу підсолену воду. Накриваємо кришкою і варимо близько 4 хвилин.
    Обсмажуємо дрібно-нарізаний бекон.
    Капусту пюріруем блендером, додаючи трохи рідини, в якій вона варилася. Кількість рідини залежить від бажаної консистенції супу.

  3. У пюре додамо жовтки, вершки і бекон, і ще раз взобьем блендером.

  4. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і проварюємо 1 хвилину. Проходимся занурювальним блендером, солимо і перчимо до смаку.

  5. Сервіруємо і подаємо.

  6. Смачного!

Квасолеві пюре з овочами
Суп легкий «Uovo con la pasta»
© 2015-2022  mycooking.pp.ua