салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Суп-пюре для дітей з цвітної капусти.

9 жовтня 2009


Інгредієнти:

1. Цвітна капуста -? качана
2. Вода або бульйон - 1 склянка
3. Кабачок - 1 кружечок
4. Масло вершкове - 2 чайні ложки
5. Розчин солі -? чайна ложка

Приготування.
Для цього супу-пюре зелене листя цвітної капусти потрібно видалити, а качан промити водою і розрізати на дрібні шматочки. Очистити, вимити й нарізати дрібними кубиками кабачок. Капусту, підготовлену таким чином, і подрібнений кабачок покласти в каструлю. Залити їх киплячою водою, щільно накрити кришкою і варити до повної готовності. Зварені і м'які овочі вийняти з гарячого відвару. А потім, протерши через сито або подрібнивши блендером, знову з'єднати з відваром і ще трохи прокип'ятити.

При подачі на стіл налити суп в глибоку тарілку. Найкраще заправити такий суп-пюре з цвітної капусти вершковим маслом.

Для різноманітності овочі можна зварити з додаванням молока.

Суп-пюре морквяний дитячий.
Торти: історія і сучасність.