салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Суп з гарбуза

20 листопада 2013


Не знаєте, що приготувати сьогодні на перше? спробуйте суп з гарбуза! Це красиве, апетитне і ароматне блюдо припаде до смаку вашим домашнім і, вже точно, здивує їх своїм зовнішнім виглядом.

Кількість порцій: 4
Час приготування:  30 хв.
Калорійність: Низькокалорійний
Калорій в одній порції: 185 ккал


Щоб приготувати суп з гарбуза нам буде потрібно:
  • 800 г м'якоті гарбуза
  • 1 велика цибулина
  • 1,5 л овочевого бульйону
  • лавровий лист
  • сіль
  • оливкова олія

Спосіб приготування супу з гарбуза:

  1. Обсмажуємо в казані дрібно нарізану цибулю, додаємо нарізану кубиками гарбуз і смажимо ще хвилини три. Вливаємо в гарбуз бульйон, додаємо лавровий лист і варимо до готовності гарбуза хвилин 20 на помірному вогні (гарбуз повинна стати м'якою).
  2. Збиваємо суп блендером до однорідності, попередньо вийнявши лавровий лист. Якщо суп здасться вам занадто густим, то додайте ще трохи бульйону. Сіль, спеції додаємо за смаком.
  3. Дане блюдо можна подати в невеликих гарбузах, попередньо їх підготувавши. Для цього потрібно зрізати верхівку гарбуза (вона нам буде служити надалі кришечкою), вичистити насіння і трохи м'якоті. Подавати готовий суп-пюре в таких гарбузах, прикриваючи кришечками.
  4. Смачного!
Вареники з сиром
Рецепт смачного бісквітного кексу