На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Суп із сьомги в мультиварці

18 березня 2013


Кожна господиня знає, що їжа повинна бути не тільки смачною і ситної, але і корисною, тому підбір корисних інгредієнтів - дуже важливе завдання. У цьому плані риба займає одне з лідируючих місць, адже її користь важко переоцінити. Сьомгу, як і взагалі червону рибу, називають продуктом, який неможливо зіпсувати. Так воно і є, сьомга хороша в будь-якому вигляді - смаженому, вареному, маринованому, тушкованому і навіть сиром. Крім того, що ця риба володіє прекрасним смаком, вона дуже корисна, навіть цілюща.

Жирні кислоти, що містяться в червоній рибі, чистять судини, виводять токсини, покращують роботу серця, заспокоюють нервову систему і омолоджують організм. Одним словом, вся користь неприємного риб'ячого жиру, знайомого нам з дитинства, полягає в смачній рибі. Крім омега-3 кислоти в сьомзі міститься 22 корисних елемента, необхідних для нормального функціонування організму. Не варто також забувати, що риба - джерело білка, який дуже швидко засвоюється, тому вона дуже корисна для активних людей, спортсменів, а також тих, хто займається фізичною працею. Не менш корисна сьомга і для працівників розумової праці, так як покращує роботу мозку і пам'ять, а також підвищує стресостійкість. Вже захотіли приготувати щось смачненьке з червоної риби? Тоді ми пропонуємо вам рецепт супу з сьомги в мультиварці.

Для того щоб приготувати суп з сьомги в мультиварці, вам знадобиться:

свіжа сьомга - 300 г
кабачок - 60 г
картопля - 300 г
цибуля - 60 г
вершки 10% -ві - 0,1 л
морква - 60 г
спеції - за смаком
сіль за смаком

Як приготувати суп з сьомги в мультиварці:

1. Ретельно промиваємо під струменем води рибу, після чого нарізаємо маленькими кубиками. Аналогічно ріжемо всі овочі, потім кладемо їх разом з рибою в чашу мультиварки.
2. Запускаємо режим Суп, встановлюємо 1:00 і натискаємо кнопку Старт.
3. Через годину заливаємо отриману суміш вершками і подрібнюємо за допомогою блендера. Можна прикрасити суп зеленню.
4. Ставимо суп на стіл, розливаємо по тарілках, кличемо рідних або гостей і готуємося слухати похвалу.

Сподіваємося, вам сподобався наш рецепт.

Смачного!

Печінковий торт до Великодня
Секрети й тонкощі різотто
© 2015-2022  mycooking.pp.ua