салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Суфле з курячою грудкою

27 квітня 2012


Суфле з курячою грудкою
 виходить надзвичайно ніжним і повітряним. Дайте волю своїй фантазії кулінарного дизайнера, придумайте для нього яке-небудь незвичайне оформлення, і тоді діти з'їдять все до останньої крихти!

Щоб приготувати суфле з курячою грудкою, знадобляться такі інгредієнти (розрахунок на 1 порцію):
- 60 г курячої грудки
- 30 мл молока
- 1/4 жовтка
- 2 г вершкового масла

Суфле з курячою грудкою готується наступним чином:
1. Курячу грудку пропустіть через м'ясорубку.
2. Отриманий фарш злегка посоліть, додайте сирок жовток і ретельно перемішайте до однорідної маси.
3. Викладіть масу на сковороду, змащену маслом, або в порційні формочки і запечіть в духовці при середній температурі протягом 30-35 хв.

Смачного!

Млинцеві мішечки з сюрпризом
Лазанья, приготована в мультиварці