На головну |
Хто любить копчену скумбрію, обов'язково повинен спробувати приготувати її вдома. Якщо ви не можете зробити це за всіма правилами копчення, та й спеціального приладдя у вас немає, зробіть це по-іншому. Я пропоную замаринувати скумбрію в рідкому димі і цибулинні. Рідкий дим додасть смак і запах копчення, а цибулиння - той самий золотистий відтінок рибі. Просте соління скумбрії в розсоліробиться зі спеціями. З готової скумбрії зробіть салат або просто закуску, таку як холодна закуска з скумбрії і яблук. Навіть просто скумбрія сама по собі буде смачна і піде на ура на будь-якому застілля. Роблять навіть окрошку зі скумбрієюі котлети з консервованої скумбрії з геркулес.
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 ч.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 275 ккал
Щоб приготувати скумбрію в маринаді з цибулиння, вам знадобиться:
Як приготувати скумбрію в маринаді з цибулиння.
1. Свіжоморожену скумбрію розморозити. Випатрати, видалити голову, хвіст і плавники.
2. Лушпиння жовтої цибулі промити і залити літром води. Поставити на вогонь, довести до кипіння і варити 15 хвилин.
3. Процідити остиглий відвар лушпиння. Додати рідкий дим, сіль і цукор. Добре перемішати, щоб всі компоненти розчинилися.
4. Укласти рибу в зручну посуд (скляний або емальований) і залити маринадом, щоб він повністю її покрив. Залишити на 2 дня маринуватися при кімнатній температурі. Потім підвісити, щоб рідина скла і риба підсохла. Змастити шкурку соняшниковою олією, щоб вийшла блискуча золота рибка. Таку рибу можна подавати на будь-який святковий стіл з гордістю!
Смачного!