На головну |
Цей прекрасний рецепт я знайшла на просторах інтернету кілька місяців тому, на жаль, не знаю його автора. Робила вже кілька разів для дитини, було смачно. Ні, дуже смачно. Всій родині.
Родзинку каші надає гарбузовий Кердем (pumpkin curd) - але нам напевно звичніше назвати його гарбузовий заварний крем. Кашу з ним їсти ще смачніше, кремовий гарбузовий смак - це щось.
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 ч.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 395 ккал
Щоб приготувати кульки з рисової каші з гарбузовим Кердем, вам знадобиться:
Як приготувати кульки з рисової каші з гарбузовим Кердем.
Модель обладнання: мультиварка VITEK VT 4216 CM.
Режим і параметри: режим «Каша».
Зварити рисову кашу звичним для вас способом. Я варила в мультиварці на режимі «Каша» 20 хвилин. Після закінчення варіння додати в кашу родзинки. Перемішати і зробити невеликі кульки з каші. Укласти кульки в форму, залити вершками, поставити у велику форму з водою.
Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Тим часом приготувати гарбузовий Кердем. Гарбузовий сік, цукор, жовтки трохи збити
і поставити на повільний вогонь, варити до загустіння, помішуючи. Після процідити через сито
і додати шматочок масла.
Викласти кульки на тарілку і полити Кердем.
Полити кульки вершками.
Смачного!