На головну |
Може бути, мій салат здасться комусь банальним і простим, але я його дуже люблю і вважаю самим що ні на є річним. А готувати його можна з весни до пізньої осені. Принаймні, у нас на півдні.
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Калорійність: Низькокалорійний
Калорій в одній порції: 150 ккал
Щоб приготувати салат овочевий Літній, вам знадобиться:
Як приготувати салат овочевий Літній.
1. Всі овочі та зелень добре промити. Помідори нарізати невеликими часточками, огірки, болгарський перець і цибулю (маленьку голівку) - півкільцями, часник пропустити через прес, зелень дрібно посікти.
2. Все скласти в салатницю, посолити, поперчити і акуратно перемішати. Зверху полити оливковою олією.
Цей салат - прекрасне доповнення до м'яса, риби, картоплі або макаронів. Але я влітку найбільше люблю їсти його просто з шматочком чорного хліба.
Приємного і вам апетиту!