На головну |
Потрібно:
250 г яблук, 200 г картоплі, 300 г солоних огірочків, 150 г буряка, 1 ріпчаста цибулина, 20 г оцту, 60 г рослинної олії (краще оливкової), майонез, зелень петрушки кропу і кінзи, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Спосіб приготування:
Картопля для салату необхідний печена (в шкірці в духовці). Після того, як він охолов, його нарізають невеликими кубиками. Ріпчасту цибулю нарізається невеликими півкільцями і збризкують оцтом. Яблука нарізаються тонкими скибочками і додаються до решти продуктів. В якості заправки використовується рослинне масло, у яке додається оцет, сіль і мелений чорний перець. Салат викладається в салатник і поливається майонезом. Після цього посипається дрібно нарізаною зеленню. В якості прикраси для салату використовуються гілочки зелені.