На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Салат з яблук і овочів «Баварія».

8 серпня 2011


Потрібно:

250 г яблук, 200 г картоплі, 300 г солоних огірочків, 150 г буряка, 1 ріпчаста цибулина, 20 г оцту, 60 г рослинної олії (краще оливкової), майонез, зелень петрушки кропу і кінзи, сіль і чорний мелений перець за смаком.

Спосіб приготування:

Картопля для салату необхідний печена (в шкірці в духовці). Після того, як він охолов, його нарізають невеликими кубиками. Ріпчасту цибулю нарізається невеликими півкільцями і збризкують оцтом. Яблука нарізаються тонкими скибочками і додаються до решти продуктів. В якості заправки використовується рослинне масло, у яке додається оцет, сіль і мелений чорний перець. Салат викладається в салатник і поливається майонезом. Після цього посипається дрібно нарізаною зеленню. В якості прикраси для салату використовуються гілочки зелені.

Салат з лука і яблук «Буратіно».
Салат з макаронів і шинки «Скандинавія».
© 2015-2022  mycooking.pp.ua