На головну |
Спосіб приготування:
Для приготування цього варіанту салату кількість продуктів береться довільно, але всіх складових має бути однакова кількість. Молода картопля вариться в «мундирі» і після охолодження нарізається на невеликі кубики.
Молода зелена квасоля в стручках вариться в злегка підсоленій воді, і потім нарізається на маленькі шматочки. Свіжі помідори нарізаються на тонкі кружальця або полукружья. В якості заправки використовується рослинне масло, в яке доданий оцет і перетертий з сіллю подрібнений часник, мелений чорний перець, сіль і дрібно нарізана зелень. Після цього всі продукти змішуються і поливаються заправкою. Після ретельного перемішування, салат викладається в салатник і прикрашається.
Для прикраси використовують гілочки зелені, листя зеленого салату, оливки без кісточок, анчоуси чи солоні кільки, а також кружечки свіжого огірка.