На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Салат з червонокачанної капусти з буряком

2 серпня 2014


У цьому салаті використовується сік червоних апельсинів. Начебто б, яка різниця? Ан, ні. Червоні апельсини допомагають знизити вагу. А також допомагають розщеплювати жири. Саме в червоних апельсинах міститься червоний пігмент, антоціан. Цей пігмент володіє антіокцідантнимі властивостями.
Простіше кажучи, речовини, що містяться в червоних апельсинах, виділяють стільки енергії, що жир згоряє, не встигнувши відкластися. Дієтологи радять їсти 4 червоних апельсина в день. А 2 ст. л. соку (десь пів апельсина) покладіть в салат з буряком.
А є такий салат дуже смачно з делікатесної рибкою. Лосось в соєвому соусі - Пальчики оближете! А якщо з'їсте цілих 100 г лосося, то денна норма вітаміну D вам забезпечена.
Або ось зовсім нескладна, але дуже навіть святкове блюдо - лосось в медово-гірчичному соусі. Чудовий рецепт дуже корисною рибки.
А ось копчений лосось не настільки корисний. Зате його смак неповторний. У складі страви абсолютно недієтичної вершки і вредновато для фігури картоплю. Рагу з копченого лосося не варто їсти щодня, але вже спробувати те, та ще й з салатом з капусти і буряка - варто.

Кількість порцій: 6
Час приготування:  20 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 205 ккал


Щоб приготувати салат з капусти з буряком, вам знадобиться:

  • капуста червонокачанна - 1 качан
  • буряк червона - 3 шт.
  • журавлина сушена солодка - 0,3 ст.
  • мигдаль - 0,3 ст.
  • масло кунжутне - 0,25 ст.
  • сік лимонний - 2 ст.л.
  • сік червоного апельсина - 2 ст.л.
  • мед - 2 ст.л.
  • оцет яблучний - 1 ст.л.
  • імбир свіжий - 1 ст.л.
  • цедра апельсинова (з червоного апельсина) - 1 ч. л.
  • сіль морська - 0,25 ч.л.

Як приготувати салат з капусти з буряком.

  1. 1. Почистіть від брудних листя і нашинкуйтекапусту без качани. Очистіть і дуже тонко наріжте буряк. Можна її натерти на тертці. З'єднайте буряк і капусту. Додайте сушену журавлину. Підсмажте 8-10 хв. в духовці при 180 градусах мигдаль і порубаєте його. Місце мигдалю - теж в салаті.
    2. В окремій мисці з'єднайте сік цитрусових, мед, яблучний оцет, тертий імбир і цедру червоного апельсина, морську сіль. Як випливає розмішайте заправку. В останню чергу додайте кунжутну олію. Найкраще розмішувати соус за допомогою блендера.
    3. Заправте салат і насолоджуйтеся.

  2. Смачного!

Мариновані сливи з прянощами
Галета з козячим сиром
© 2015-2022  mycooking.pp.ua