На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Салат з квасолі з сухариками і корейською морквою

20 грудня 2014


Як багато хто знає, салат з квасолі з сухариками - це дуже смачний і при цьому дуже ситний салат. Він ідеально підходить практично для будь-якого столу - неважливо, святковий це стіл або повсякденний. Приготувати такий салат з квасолі з сухариками дуже просто, і готується він дуже швидко. До складу даного салату входять звичайні пшеничні сухарики, їх для простоти можна купити готовими (вони продаються практично в будь-якому магазині, і це істотно заощадить ваш час). Але якщо є таке бажання, то можна сухарики приготувати і самим (для цього потрібно білий хліб порізати невеликими однаковими кубиками і підсушити його в духовці). Квасоля для даного салату краще брати звичайну консервовану червону, але знову ж, якщо з'явиться бажання зробити все власноруч, то можна зварити суху квасолю (для цього перед варінням її необхідно замочити на дві-три години в холодній воді). Отже, перейдемо до списку інгредієнтів для салату.

Кількість порцій: 8
Час приготування:  10 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 260 ккал


 Щоб приготувати салат з квасолі з сухариками і корейською морквою, вам знадобиться:

  • квасоля червона консервована - 2 банки
  • морква по-корейськи - 200 г
  • сухарики білі
  • сир твердий - 200 г
  • зелень (кінза або будь-яка інша) - за смаком
  • майонез - 2-3 ст.л.

 Як приготувати салат з квасолі з сухариками і корейською морквою:

  1. 1. Приготувати квасолю або відкрити банки з квасолею і злити з них всю воду.

  2. 2. Натерти на грубій тертці весь сир.

  3. 3. У салатниці з глибоким дном ретельно, але акуратно, перемішати сир, квасоля, корейську моркву.

  4. 4. Після того, як перемішування закінчено, можна додати дрібно нарізану кінзу і сухарики.

  5. 5. Заправити ваш майбутній салат майонезом.

  6. От і все! Тепер ваш салат з квасолі з сухариками і корейською морквою став повноцінним і готовим до вживання.

  7. Головне пам'ятайте, що даний салат, як і всі салати з сухариками, потрібно готувати безпосередньо перед подачею, в іншому випадку сухарики розмокнуть, і смак салату не буде таким насиченим, соковитим і хрустким. Сухарики можна також подавати на тарілці окремо, щоб їх можна було додати в салат самостійно безпосередньо перед їжею.

  8. Бажаємо Вам легкої готування і смачного!

Пряники медові Святкові
Економне і дуже смачне меню на Новий Рік +2015
© 2015-2022  mycooking.pp.ua