На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Рибний хліб в мультиварці

23 вересня 2014


Вважається, що хліб - одне з найстаріших кулінарних виробів, який пекли ще в період неоліту. Першим хлібом називали запечену кашку, яку готували з води і крупи. Також хліб міг стати результатом випадкового приготування або експериментів з води з борошном. Хліб у вигляді коржа являв собою основу раціону багатьох найдавніших цивілізацій. І досі такі види хліба популярні на їхній батьківщині: індійський чапати, шотландська вівсяна коржик, китайський баобін, мексиканська тортилья, а деякі, як тортилья, придбали всесвітню популярність.
Хліб - це незмінний атрибут обіднього або святкового столу. Він доповнить своїм смаком будь-яке ваше блюдо. На сьогоднішній день існує величезна кількість варіантів приготування хліба, наприклад, італійський хліб чіабатта. А я спробую вам розповісти про дуже своєрідному виді хліба та про те, як просто приготувати рибний хліб в мультиварці.

Кількість порцій: НЕ визначено
Час приготування:  1 ч. 40 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 280 ккал / 100 г


Щоб приготувати рибний хліб в мультиварці, вам знадобиться:

  • яйця - 3 шт.
  • майонез - 150 г
  • сметана - 150 г
  • борошно - 5-6 ст.л.
  • розпушувач - 1 ч.л.
  • масло рослинне - 1 ст.л.
  • для начинки:
  • консерви рибні - 1 банка
  • вермішель швидкого приготування - 2 упаковки
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • сир - 70 г
  • цибуля зелена - за смаком

Як приготувати рибний хліб в мультиварці:

  1. 1. Рибні консерви розминаємо виделкою. У мене в цей раз була сайра в маслі.
    2. Цибулю очищаємо, обполіскуємо і дрібно нарізаємо. Змішуємо з консервами. Додаємо дрібно поламану вермішель (масло і приправу я не використовувала), перемішуємо і даємо постояти 10-15 хвилин.
    3. В окремій ємності змішуємо яйця зі сметаною і майонезом. Додаємо розпушувач, борошно та олію. Перемішуємо до однорідності за допомогою міксера. Половину тіста виливаємо в чашу мультиварки, попередньо змащену маслом.
    4. Викладаємо рибну начинку на тісто.
    5. Промиваємо і очищаємо зелена цибуля. Дрібно нарізаємо. Сир натираємо на тертці. Посипаємо начинку спочатку подрібненою цибулею, потім сиром.
    6. Заливаємо все тестом, яке залишилося. Встановлюємо режим «Випічка». Час приготування 1:00.
    7. Після закінчення цього часу відкриваємо кришку мультиварки і за допомогою контейнера-пароварки виймаємо рибний хлібець.
    8. На цьому приготування рибного хліба закінчено.

  2. Смачного!

Паштет з курячої печінки з морквою
Заливне з скумбрії
© 2015-2022  mycooking.pp.ua