На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Рубані курячі котлети

15 березня 2012


Можна приготувати котлети і без метушні з м'ясорубкою, не витрачаючи час на приготування фаршу. При цьому рубані курячі котлети виходять соковитими, апетитними, з рум'яною скоринкою. Краще всього використовувати філе грудки, але підійде і філе з стегна, головне у ділі приготування смачних котлет - підійти до процесу з душею, і тоді результат потішить і вас, і ваших домашніх.

Щоб приготувати рубані курячі котлети нам знадобиться:
філе курки - 500 г
куряче яйце - 1 шт.
ріпчаста цибуля - 1 головка
майонез або сметана - пара ст. л.
сіль
перець
мука
Спосіб приготування рубаних курячих котлет:
Обробити філе курки, порізати його дрібними шматочками. Натерти на тертці або дрібно покришити цибулю, змішати з м'ясом, додати майонез або сметану, сіль, перець, яйце. Додати в суміш 2-3 ст. ложки борошна - у підсумку фарш знайде достатню густоту, щоб можна було формувати котлети за допомогою ложки (руками не вийде, досягти потрібної консистенції з рубаним курячим м'ясом складно).

Викладати на розігріту сковороду з маслом котлети ложкою, обсмажувати до рум'яної скоринки з двох сторін, довести до готовності під кришкою. Подавати з улюбленим гарніром. При бажанні у фарш можна додати зелень.

Сумаляк на солодке
Запіканка з макаронів в мультиварці
© 2015-2022  mycooking.pp.ua