На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Рогалики з курячим фаршем

9 листопада 2014


Моя колега по роботі любить пригощати всіх різною смакотою власного приготування. Чого ми вже тільки не спробували! І тортики з тістечками, і оригінальні бутерброди, і рум'яні пиріжки з різноманітними начинками! Та й не перерахуєш, мабуть, всього! А ось минулої весни нам довелося насолодитися чудовими рогаликами з курячим фаршем. В обідню перерву та з чашкою ароматної кави - просто шикарно, скажу я вам!

Кількість порцій: 8
Час приготування:  1 ч. 50 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 380 ккал


Щоб приготувати рогалики з курячим фаршем, вам знадобиться:

  • борошно пшеничне - 1,5 ст.
  • маргарин - 1 пачка
  • сметана - 4 ст. л.
  • сода - 0,25 ч. л.
  • фарш курячий - 500 г
  • яйце - 1 шт.
  • сушені трави - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • сіль за смаком

Як приготувати рогалики з курячим фаршем.

  1. 1. Охолоджений маргарин натерти на крупній тертці в миску середнього розміру, туди ж додати сметанку, харчову соду і трішечки солі (за смаком). Перемішати всі інгредієнти. У миску з отриманою сумішшю просіяти 1,5 склянки пшеничного борошна. Знову все перемішати, замісити еластичне тісто, скачати його в кулю, загорнути в шматок харчової пленочки і покласти на 1 годину в холодильник.
    2. Приготувати начинку. Курячий фарш викласти в мисочку, додати до нього яєчний білок, сушені трави на свій розсуд, чорний мелений перчик і трохи солі (за смаком), хорошенечко все перемішати.
    3. Тісто викласти на стіл, розкачати в тонкий пласт і розрізати на трикутники (якщо тісто розкачати в коло - на сегменти). На кожен трикутничок (сегмент) викласти невелику кількість начинки і розподілити її по всій поверхні заготовки. Скрутити тісто з фаршем у вигляді рулетиків-рогаликів і перекласти на застелене аркушем паперу для запікання деко. У невеликій ємності злегка збити яєчний жовток, змастити ним круасани.
    4. Випікати рогалики протягом 15-20 хвилин при температурі духової шафи 180 градусів. Приблизно через чверть години, коли круассанчики стануть золотистими, слід витягти їх з духовки і перекласти на блюдо. Готово!
    Таким же способом ви можете приготувати круасани зі змішаним свинячо-яловичим фаршем. Також можна додати в начинку трохи дрібно нарізаного, обсмаженого на соняшниковій олії ріпчастої цибульки та / або прокручених через м'ясорубку грибів (відварених, а ще краще - теж обсмажених). Якщо є можливість, замінюйте сушені трави рубаною свіжою зеленню.
    Крім цієї страви, можу запропонувати вам апетитні пиріжки з м'ясом, швидкі пиріжки з помідорами і сиром и смачну піцу з ковбасою та грибами.

  2. Готуйте із задоволенням! Смачного!

Тістечка Лимончики
Чізкейк з хурмою
© 2015-2022  mycooking.pp.ua