салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Рисова каша з малиновим соусом в мультиварці

31 липня 2015


Я з дитинства обожнюю каші, і в нашій сім'ї каша на сніданок була обов'язково, на жаль, мій син кашу не вітає, тому для того, щоб він поїв, доводиться вивертатися по-різному. Нещодавно почала робити до каші малиновий соус і поливати їм - це дуже смачно, і о диво! Син теж цікавиться. А якщо перемішати, каша - стане рожевою, діткам сподобається.

Кількість порцій: 3
Час приготування:  40 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 385 ккал


Щоб приготувати рисову кашу з малиновим соусом в мультиварці, вам знадобиться:

  • рис - 1 ст.
  • вода - 1 ст.
  • молоко - 1 ст.
  • сіль - щіпка
  • масло вершкове - за смаком
  • для малинового соусу:
  • малина - 100 г
  • пудра цукрова - 1 ст.л.
  • кориця - 0,5 ч.л.
  • крохмаль кукурудзяний - 1 ст.л.

Як приготувати рисову кашу з малиновим соусом в мультиварці.

  1. Модель обладнання:мультиварка VITEK VT 4216 CM.
    Режим і параметри:режим «Каша».

  2. У чашу мультиварки засипати рис, залити водою і молоком, поставити режим «Каша» на 20 хвилин.
    А поки перетерти малину через сито, поставити на повільний вогонь, додавши цукрову пудру і корицю, тримати на вогні 10 хвилин. На 7-8 хвилині крохмаль змішати з невеликою кількістю води і влити в малиновий соус тонкою цівкою, весь цей час помішувати. Якщо у вас крохмаль картопляний - візьміть половину ст. ложки. Зняти з плити, охолодити.
    Після сигналу про готовність потримати кашу під закритою кришкою ще 10 хвилин. Подати кашу, полив соусом.

  3. Смачного!

Шурпа з баранини з рисом
Каша вівсяна на топленому молоці з родзинками