На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Рецепт баклажанового салату.

24 жовтня 2009


Приготувати салат з баклажанів по традиційно турецькому рецептом нескладно.

Вам потрібно:
Баклажан, 1 шт.
2 солодких перцю (краще червоні)
1 солодка цибулина
Кріп петрушка
Коріандр, часник, перець, сіль - за смаком
Чайна ложка соку лимона
Ст. ложка будь-якого (за смаком) рослинного масла

Солодкий перець і баклажан потрібно цілком запекти в духовій шафі. Після чого баклажан акуратно очищається, нарізається невеликими кубиками. Перець також очищається, і нарізається соломкою. Поки овочі остигають, потрібно головку цибулі дрібно посікти. Зелень (кріп, петрушка) також подрібнюється. Овочі та зелень необхідно з'єднати, заправити соусом з рослинної олії, з додаванням часнику, перцю, солі, коріандру і соку лимона. Можна додати трохи цукру. Перед подачею салат рекомендовано залишити на 20 хвилин, прикрашати зеленню. Баклажановий салат є холодною закускою, всі овочі після приготування необхідно охолодити, перш ніж змішувати.

Рецепт Омер-паша, яйця по-турецьки.
Часті омани про їжу.
© 2015-2022  mycooking.pp.ua