На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Рагу в хлібі з яблук зі свининою

19 серпня 2014


Думаєте, страви в хлібі - це екзотика? А ось і ні. Багато страви не тільки готуються, але і подаються в хлібі, як це робили ще в епоху Середньовіччя. З'їдати Чи немає цей «елемент сервіровки», вирішувати вам. Але це, повірте, смачно. Прочитайте статтю хліб: від витоків до наших днів, І ви переконаєтеся, що коржик - перший посуд. А от жюльен в хлібі- Ну, взагалі принадність. Ще й посуд не мити ... Хоча, звичайно, рагу можна не тільки в хлібі готувати. Овочеве рагу з м'ясомабо м'ясне рагу з овочами. Залежить від того, чого більше.

Кількість порцій: 6
Час приготування:  1 ч.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 485 ккал


Щоб приготувати рагу в хлібі з яблук зі свининою, вам знадобиться:

  • свинина - 350 г
  • пиво темне - 200 мл
  • бульйон м'ясний - 200 мл
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • яблука - 1-2 шт.
  • цукор коричневий - 2-3 ст.л.
  • гірчиця - 0,5 ч.л.
  • борошно - 1 ст.л.
  • масло вершкове - 20 г
  • хліб житній - 1 буханець
  • масло рослинне - для смаження
  • сіль, перець чорний мелений - за смаком

Як приготувати рагу в хлібі з яблук зі свининою.

  1. 1. Приготуйте м'ясний бульйон.
    2. Зріжте верхівку буханки. Вийміть майже весь м'якуш. Чуть-чуть залиште по краях получившегося скриньки і на кришці - приблизно 1 см.
    3. Очистіть цибулю і наріжте його півкільцями. Яблука наріжте часточками, видаливши серцевину з насінням. Потушкуйте на олії цибулю. Через 5 хв. додайте до нього яблука. Посипте 1 ст. ложкою цукру. Гасіть, поки вся рідина не випарується. Не забувайте помішувати.
    4. Розтопіть в сковорідці вершкове масло. Підсмажте на ньому борошно. Борошно треба помішувати. Вона готова, коли трохи порожевіє. Коли мука трохи пріостинет, влийте, помішуючи, бульйон. Потім влийте пиво. Перешкодьте і знову поставте сковорідку на вогонь. Сюди ж покладіть гірчицю. Варіть 5 хв., Постійно помішуючи.
    5. Наріжте свинину тонкими смужками і підсмажте її на рослинній олії. Смажити треба на сильному вогні, постійно помішуючи, 1-2 хв. Посоліть, поперчіть м'ясо і посипте його цукром.
    6. Свинину покладіть у бульйон з пивом і тушкуйте 15-20 хв.
    7. Розігрійте духовку до 170 ° С. Покладіть в хлібний скринька шар м'яса. На нього - яблучно-цибульну суміш. Чергуйте шари до самого верху. Накрийте «кришкою» і відправте хліб з м'ясом в духовку на 10 хв.
    8. З готової буханки зніміть «кришку». Краще робити це вже за накритим столом. Розкладаємо м'ясо по тарілках, додаючи шматочки хліба. Хліб починайте нарізати з кришки.

  2. Смачного!

Готуємо кукурудзу на пару
Суп з локшиною удон
© 2015-2022  mycooking.pp.ua