На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Пунш з кавуна

21 липня 2012


Пунші сьогодні подають набагато рідше, ніж коктейлі. Ваша вечірка запам'ятається надовго, якщо ви запропонуєте гостям пунш з кавуна, Освіжаючий і смачний. Чудовою прикрасою пуншу стануть харчові братки.

Щоб приготувати пунш з кавуна, знадобляться такі інгредієнти (на 4 порції):
- 3 чашки кавунової м'якоті без насіння
- 1,5 склянки білого вермуту
- 1,5 ст.л. цукру
- 3 склянки подрібненого льоду
- Харчові братки - для прикраси

Пунш з кавуна готується наступним чином:
1. Змішайте у блендері кавунову м'якоть з цукром і вермутом протягом 10 сек., Щоб вийшла однорідна маса.
2. Додайте лід, прикрасьте пелюстками квітів і подавайте в охолоджених келихах.

Смачного!

Мохіто для друзів
Курячі рулетики з горіхами
© 2015-2022  mycooking.pp.ua