салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Пудинг з сиру

13 квітня 2014


Пудинг - це стародавнє британське блюдо. Походження самого слово пудинг дуже заплутано. Кажуть, що спочатку пудинг - це м'ясна ковбаска. Як саме її готували, зараз точно ніхто сказати не може. Відомо тільки, що в наші дні є і солодкі, і не дуже пудинги різної форми і способу приготування. Незмінним залишається одне: пудинг - це англійське блюдо, яке готують з яєць, вершків і спецій на водяній бані. Готуйте пудинг з сиру і відчувайте себе британцем блакитних кровей.

Кількість порцій: НЕ визначено
Час приготування:  1 ч. 30 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 4090 ккал (285 ккал на 100 г продукту)


Щоб приготувати пудинг з сиру, вам знадобиться:
  • яйце - 7 шт.
  • сметана - 500 г
  • борошно - 350 г
  • сир - 250 г
  • сіль - 1 ч.л.

Як приготувати пудинг з сиру:

  1. 1. Відокремити жовтки від білків.
  2. 2. Білки збити в білу пухку масу.
  3. 3. Жовтки перетерти з сіллю, поступово вводячи сметану і борошно. Перемішати до однорідності.
  4. 4. Натерти сир на дрібній тертці, ввести порціями до жовтків, перемішуючи.
  5. 5. Білки ввести в «тісто», акуратно, але швидко розмішати до однорідності.
  6. 6. Форму, яку можна поставити на водяну баню, змастити олією, посипати панірувальними сухарями (борошном або манкою), викласти в неї масу для пудингу, поставити на баню, накрити і готувати 1:00.
  7. Готовий пудинг подають з розм'якшеним вершковим маслом.
  8. Смачного!
Борщ з грибами печерицями
Кекс з моркви з гарбузом