На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Пісний плов

22 червня 2012


Пост приходить і йде, а любителів пісної їжі все більше і більше: хтось фігуру береже, хтось здоров'я. Таким чином, рецепт пісного плову завжди затребуваний.

Для приготування пісного плову візьміть:
рис довгозерний - 0,5 кг
цибулини - 2 шт.
морква - 3 шт.
часник - 3-4 зубчики
сіль
масло рослинне 150 мл
барбарис
зіра

Спосіб приготування пісного плову:
У казані розжарити масло, в нього покладете нарізану півкільцями цибулю і нарізану тонкою соломкою моркву. Додайте подрібнену зіру і барбарис, обсмажте.

Потім залийте окропом, посоліть і залиште кипіти на повільному вогні приблизно 5-7 хвилин.

Промитий в холодній воді рис покладіть в казан, застроміть в нього неочищені зубчики часнику, додайте гарячої води на 2 см вище рівня рису, додайте вогонь. Як тільки вода на поверхні википить, накрийте кришкою і варіть на мінімальному вогні до повного випаровування води.

Смачного!

Пісний салат з печеного буряка з грибами
Пісний салат з червоної квасолі
© 2015-2022  mycooking.pp.ua