салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Плов зі свининою в мультиварці

22 квітня 2015


Я ніколи не любила плов, чому запитаєте ви? Та тому, що він у мене ніколи не виходив! І так як це найулюбленіша страва мого чоловіка, начитавшись відгуків саме про плові в мультиварці, я вирішила її придбати. І про чудо !!! Плов у мене вийшов просто супер !!! Тепер часто готую, в різних варіаціях. Плов виходить розсипчастим і не сильно жирним, вообщем смачним!

Кількість порцій: 6
Час приготування:  1 ч. 30 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 285 ккал


Щоб приготувати плов зі свининою в мультиварці, вам знадобиться:

  • свинина (філе) - 250 г
  • рис шліфований - 200 г
  • вода - 250 мл
  • олія соняшникова - 20 мл
  • морква - 250 г
  • цибуля ріпчаста - 200 г
  • часник - 20 г
  • родзинки - 30 г
  • сіль, спеції

Як приготувати плов зі свининою в мультиварці:

  1. 1. Рис промиваємо до прозорої води.
    2. М'ясо промиваємо та нарізаємо шматочками по 1 см, цибулю і моркву очищаємо і нарізаємо соломкою, часник очищаємо і поділяємо на зубчики.
    3. У чашу мультиварки виливаємо соняшникова олія, рівним шаром викладаємо м'ясо, на нього моркву, цибулю, посипаємо сіллю і спеціями. Кладемо родзинки. Зверху рівномірно розподіляємо рис, заливаємо водою, посипаємо часником.
    4. Закриваємо кришку, встановлюємо програму Плов, час готування 1:00, готуємо до закінчення програми. Після цього готовий плов перемішуємо і залишаємо на режимі підтримки тепла на 30 хвилин.

  2. Я періодично плов помішую, і пробую чи достатньо спецій. Хоч скрізь і рекомендується не заважати.

  3. Смачного!

Салат Цілий вечерю
Великодній вінок