На головну |
Знайшла цікавий рецепт. Пиріг із заварним кремом. Але ніби як виходить не стільки заварний, скільки заливний пиріг. Що ще цікавого в рецепті? Пиріг готується на основі заморожених Hash Browns, дуже популярного страви фаст фуду в Америці і Великобританії. Це ж блюдо часто готується і в домашніх умовах. Англійці зазвичай їдять саме його, а не вівсянку на сніданок. Це картопляні оладки, досить сильно схожі на наші деруни. Правда, теж є маса варіантів.
Британські оладки з картоплі - Ось їх ще й заморожують про запас, як у нас пельмені.
А із заварним кремом можна приготувати ще масу смакоти. Яблучний пиріг із заварним кремом на кефіріготується легко і виходить не гірше торта. Малиновий пиріг із заварним кремомще смачніше яблучного.
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: НЕ визначено
Щоб приготувати пиріг із заварним кремом з бекону і шпинату, вам знадобиться:
Як приготувати пиріг з заварним кремом з бекону і шпинату.
1. Бекон поріжте смужками і підсмажте з обох боків до золотистого кольору.
2. Нагрійте на сковорідці олію. Оладки, якщо вони були заморожені, потрібно трохи відігріти. Розкладіть оладки по сковороді, порожні місця заповніть поламаними оладками.
3. Збийте яйця кулінарним віночком. Додайте молоко, перець, мускатний горіх, цибульну пудру і сіль. Гарненько перемішайте.
4. Розкладіть бекон по оладьям, посипте рубаним шпинатом. Залийте яєчною сумішшю.
5. Смажте на середньому вогні 10 хв. Посипте тертим сиром. Накрийте кришкою. І ще посмажте хвилин п'ять або поки сир не розплавиться.
Смачного!