На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Перець фарширований бринзою і маслом

15 червня 2015


Фарширований болгарський перець - одне з найбільш популярних і улюблених страв у нашій країні. Однак, почувши назву цієї страви, багато людей асоціює його з іншим гарячою стравою - це перець з фаршем і рисом. Перець солодкий (болгарський) фарширований - це ще й прекрасна холодна закуска, рецептів якої останнім часом з'являється все більше і різноманітніше.
Сьогодні яскравий солодкий перчик став частим гостем на наших столах. Його готують з різноманітними начинками. І це зрозуміло: готувати такі закуски нескладно, на смак виходить фантастично, а на вигляд - красиво і апетитно. Раджу приготувати перець фарширований з адигейським сиром, перець, фарширований капустою, в маринаді.

Кількість порцій: 4
Час приготування:  45 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 405 ккал / 100 г


Щоб приготувати перець фарширований бринзою і маслом, вам знадобиться:

  • перець солодкий - 4 шт.
  • сир бринза - 150 г
  • часник - 6 зубків
  • масло вершкове - 150 г
  • кріп - 0,5 пучка

Як приготувати перець фарширований бринзою і маслом.

  1. 1. Перці помийте, обітріть серветками, зріжте акуратно верхівку, очистіть від насіння. Верхівки не викидайте, вони нам ще знадобляться.
    2. У глибоку тарілку натріть (на тертці з великими зубцями) моцарелу і м'яке вершкове масло.
    3. Часник очистіть, роздушіть ножем і покришите дрібненько (або пропустіть через чеснокодавку), додайте до подрібненого сиру і маслу.
    4. Кріп сполосніть, струсіть воду, покришите якомога дрібніше, додайте в тарілку до подрібненим продуктам.
    5. Всі інгредієнти ретельно перетріть виделкою до однорідної маси.
    6. Тепер приступимо до фарширування перців. Для зручності скористаємося кондитерським шприцом. На шприц надіньте насадку «зірка», наповніть готової начинкою, випускайте начинку в перці по спіралі до повного наповнення.
    7. Нафаршировані перці прикрийте верхівками і складіть у відповідну ємність, відправте в холодильник до повного застигання начинки - приблизно на 2-3 години.
    8. Перці можна розрізати навпіл і подати на стіл у такому вигляді в якості холодної закуски, а можна намазати пастою для грінок і тостів кусень хліба і покласти пару тоненьких кружечків перцю.

  2. Мелений червоний і чорний перець джгут мову, а от болгарський нехай розпалить ваш апетит!
  3. Готуйте із задоволенням! Смачного!

Яйце в мішечку
Гаспачо з черешнею
© 2015-2022  mycooking.pp.ua