На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Печені кабачки

11 червня 2012


Якщо у вас немає часу стояти біля плити, щоб підсмажити кабачки, їх можна просто запекти. Печені кабачки виходять не менш смачними при мінімальному витраті часу.

Печені кабачки готуються з наступних інгредієнтів:
- 1 кг кабачків
- 100 г сметани
- 60 г сиру або бринзи
- сіль за смаком
- Зелень кропу і петрушки

Печені кабачки готуються так:
1. Очистіть свіжі молоді кабачки від шкірки і наріжте їх кружками товщиною 1 см.
2. Покладіть гуртки кабачків на деко якомога тісніше, посоліть, змастіть зверху сметаною, посипте тертим сиром або бринзою і запікайте в духовці на середньому вогні до рум'яної скоринки.

Перед подачею на стіл посипте печені кабачки дрібно нарізаною зеленню.

Смачного!

Смажені кабачки
Грибні тарталетки з салатом з курятини
© 2015-2022  mycooking.pp.ua