На головну |
Якщо у вас немає часу стояти біля плити, щоб підсмажити кабачки, їх можна просто запекти. Печені кабачки виходять не менш смачними при мінімальному витраті часу.
Печені кабачки готуються з наступних інгредієнтів:
- 1 кг кабачків
- 100 г сметани
- 60 г сиру або бринзи
- сіль за смаком
- Зелень кропу і петрушки
Печені кабачки готуються так:
1. Очистіть свіжі молоді кабачки від шкірки і наріжте їх кружками товщиною 1 см.
2. Покладіть гуртки кабачків на деко якомога тісніше, посоліть, змастіть зверху сметаною, посипте тертим сиром або бринзою і запікайте в духовці на середньому вогні до рум'яної скоринки.
Перед подачею на стіл посипте печені кабачки дрібно нарізаною зеленню.
Смачного!