салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Великоднє печиво з шоколадом

8 квітня 2015


Великоднє печиво з шоколадом - Мініатюрний і дуже зворушливий символ Великодня: в кожному такому «гніздечку» поміщається кілька маленьких круглих цукерок у формі великодніх яєць. Прекрасне прикраса пасхального столу!

Великоднє печиво з шоколадом готується з наступних інгредієнтів:
- 1/2 чашки несолоного вершкового масла або маргарину
- 1 і 3/4 чашки цукру
- 1/2 чашки молока
- 1/4 склянки порошку какао
- 1/2 чашки арахісового масла
- 1 чайн. ложка ванілі
- 3 чашки вівсяних пластівців швидкого приготування
- Цукерки Whoppers Mini Robin Eggs

Великоднє печиво з шоколадом готується наступним чином:
1. У каструлі на середньому вогні розтопіть вершкове масло або маргарин, додайте молоко, цукор, порошок какао і змішайте в однорідну масу.
2. Доведіть до кипіння і проваріть 1-1,5 хв. Час потрібно витримати дуже точно, тому що якщо проварити масу трохи менше покладеного часу, то печиво вийде занадто м'яке і липке, а якщо трохи більше, то печиво буде занадто сухим і розсипчастим.
3. Зніміть каструлю з вогню і додайте ваніль і арахісове масло. Після того як воно розтане, додайте вівсяні пластівці і змішайте в однорідну масу.
4. Ложкою викладіть майбутні печива на пергаментний або вощений папір і дайте їм постояти 5 хв.
5. Сформуйте з кожного печива пташине гніздо і в центрі зробіть поглиблення великим пальцем. Врахуйте, що всередині печиво може бути досить гарячим, так що будьте обережні.
6. Печиво повинне постояти менше години, щоб охолонути, потім покладіть в поглиблення кожного печива кілька цукерок у формі яйця. Відставте його ще на годину, щоб воно затверділо.

Смачного і світлого Великодня!

Желейні яйця до Великодня
Закуска з піти з овочами до шашлику