На головну |
Це просте у приготуванні страва на італійський манер припаде до смаку всім. І виглядає паста з курячим філе дуже апетитно, і аромат чарівний, і смак просто шикарний!
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 300 ккал
Щоб приготувати пасту з курячим філе, вам знадобиться:
Як приготувати пасту з курячим філе.
1. Ріпчасту цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці. Помідори опустити на кілька секунд в окріп, очистити від шкірки, нарізати кубиками. Куряче філе вимити, обсушити, нарізати кубиками невеликого розміру.
2. У сковороді розігріти оливкову олію, викласти туди ріпчасту цибулю і обсмажити до прозорості. Додати до цибулі моркву, перемішати, смажити овочі ще хвилин 10.
3. Куряче філе перекласти в сковороду з обсмаженими овочами.
4. Помідори викласти в глибокий сотейник, злегка розім'яти дерев'яною лопаткою (щоб овочі пустили сік), трохи протушкувати. Куряче філе з цибулею та морквою перекласти в сотейник з помідорами, перемішати, продовжити готувати на маленькому вогні. Додати в соус базилік, чорний мелений перець і сіль за смаком.
5. Спагеті відварити до готовності в киплячій, трохи підсоленій воді, відкинути на друшляк. Розкласти макарони в порційні тарілки, полити соусом з курячого філе і овочів.
Порада: щоб зелень, яку ви додаєте в страву, зберегла свій яскравий колір, чудовий смак і насичений аромат, покладіть її в соус буквально за кілька секунд до закінчення приготування. Як варіант, можна просто посипати кожну порцію пасти подрібненим базиліком безпосередньо перед подачею страви на стіл.
Смачного!