салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки


Пропоную приготувати ось такий смачний і ситний сніданок - кашу в яблуках, запечену в мультиварці. Готується вона досить швидко, та й інгредієнтів потрібно небагато, а на виході виходить вельми своєрідне блюдо.

Кількість порцій: 4
Час приготування:  40 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 140 ккал


Щоб приготувати вівсянку в яблуках в мультиварці, вам знадобиться:

  • яблука (великі) - 2 шт.
  • молоко - 100 мл
  • крупа вівсяна (геркулес) - 20 г
  • горіх волоський - 6 шт.
  • сіль - 1 щіпка
  • кориця - 0,3 ч.л.
  • мед (цукор) - на смак

Як приготувати вівсянку в яблуках в мультиварці.

  1. 1. Готуємо всі необхідні продукти за списком. Яблука для цієї страви краще брати щільні і більш солодкі, щоб не використовувати цукор.

  2. 2. Вівсянку заливаємо молоком кімнатної температури і відставляємо в сторону для набухання.

  3. 3. Вимиті яблука очищаємо від насіннєвої коробочки і маленькою ложечкою виймаємо м'якоть, залишаючи стінки товщиною близько 1 см. Частина м'якоті подрібнюємо на дрібні кубики.

  4. 4. Чистимо горіхи і подрібнюємо за допомогою ножа, щоб шматочки відчувалися в каші. Зручніше користуватися ножем з широким прямим лезом.

  5. 5. Подрібнене горіхи і яблука висипаємо в тарілочку з набряклою вівсянкою. Додаємо, якщо необхідно, трохи меду і перемішуємо.

  6. 6. Мені подобається поєднання кориці і яблук, тому я її додаю по своєму смаку. Знову перемішуємо.

  7. 7. Розкладаємо нашу начинку по яблучним човник.

  8. 8. Укладаємо яблука в чашу мультиварки і включаємо її. Готуємо на режимі «випічка» 25-30 хвилин. Якщо на цьому режимі у вас немає можливості встановлювати заданий час, то краще завести будильник, щоб не перетримати яблука. Також можна скористатися функцією «мультіповар».

  9. Смачного!