салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Овочеве рагу з баклажанами

1 вересня 2014


Сьогодні готувала всім відоме овочеве рагу.

Кількість порцій: 6
Час приготування:  50 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 200 ккал


Щоб приготувати овочеве рагу з баклажанами, вам знадобиться:

  • баклажани - 2-3 шт.
  • перець болгарський - 2 шт.
  • кабачки молоді - 2 шт.
  • помідори - 2-3 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • морква - 1-2 шт.
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • цукор - 1-2 ч. ложки
  • олію соняшникову - 30-40 г
  • паста томатна - 1 ч.л.

Як готувати овочеве рагу з баклажанами.

  1. 1. Баклажани помити, почистити, відрізати хвостики, нарізати соломкою. Посолити крупною сіллю. Перемішати. Залишити на 20 хвилин.
    2. Перець і помідори помити, почистити, нарізати соломкою.
    3. Почистити, помити ріпчасту цибулю, нарізати соломкою.
    4. Молоді кабачки помити, почистити, відрізати хвостики, нарізати соломкою.
    5. Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.
    6. Розігріти сковороду, налити соняшникова олія. Викласти в гаряче масло цибулю і моркву. Гасити, помішуючи, на середньому вогні 3-5 хвилин. Баклажани промити холодною водою. Віджати від зайвої вологи. У сковороду викласти підготовлені баклажани, перець, кабачки. Гасити, помішуючи, 5-7 хвилин. Додати помідори, сіль, перець, цукор і томатну пасту, улюблені спеції. Перемішати, накрити кришкою. Гасити на самому маленькому вогні до готовності, близько 10-15 хвилин.

  2. Смачного!